郭元益糕餅博物館 336位旅客瀏覽過此地點

地址
士林館:臺北市士林區文林路546號4樓。楊梅館:桃園市楊梅區幼獅工業區青年路9巷1號
電話
士林館02-2838-2700 分機457。楊梅館03-496-2201分機1
Email
e05970@kuos.com.tw
臉書
官網

(聯絡時可告知店家您的資訊來自於農業易遊網!)

臺北市周邊
  • 鄰近美食
  • 鄰近住宿
  • 鄰近伴手
  • 鄰近景點
日期 07/21星期六 07/22星期日 07/23星期一 07/24星期二 07/25星期三 07/26星期四 07/27星期五
天氣狀況 陰短暫陣雨 多雲時陰短暫陣雨或雷雨 陰短暫陣雨 多雲時陰短暫陣雨 多雲短暫陣雨 晴時多雲 多雲
最高溫℃ 31 33 33 33 33 33 33
最低溫℃ 28 27 28 28 28 28 28
降雨機率 60% 40% 70% 0% 0% 0% 0%
07/21星期六
陰短暫陣雨
陰短暫陣雨 28-31°C 降雨機率60%

Google Map

4.0
Annie Wang
2 週前

Really fun pineapple cake making class. You make 10 cakes and eat one there, packing up 9 in individual wrapping papers in a tray and box to take to go. While your cakes are baking, they give you a walk through the museum with English and Mandarin. Once you go back downstairs, there’s a super cute candlelit tea and Chinese cookie setup for you. You also get a 50NT credit with each person in your party that can be combined to make any purchase at their store.

Emanuel Gaff
2 週前

Staff mostly speak English and they are very friendly.museum itself is a very educative place that you can learn about Taiwan's culture and to my prospect, baking is the very interesting part.

邱世昇
2 個月前

老字號新感受,不斷跟隨時代在進步,專業品質不褪色,美味及面子兼得,非常感謝郭元益讓我們順利完成婚禮,親友們吃的都很開心。

姚士傑
2 個月前

下午四點半要進去參觀 管理員:「可是上面在收了喔?」 我:「不是到五點半嗎?」 管理員:「上面是寫15:30喔,不是五點半」 我:「喔,不好意思,大概我沒看清楚。」 走出門口,看著告示牌: 「開放時間09:00~17:30」

Ming-Fong Hong
3 個月前

校外教學大概可以待3小時,有兩個活動,糕餅diy和博物館導覽+有獎徵答,diy並不算特別有趣,博物館也很小沒有很多東西可以參觀,不過帶活動的人員很有經驗,參與的同學都蠻開心的。

免責聲明:這些評論是旅遊者個人的主觀評論,並不代表農業易遊網及Google Map的意見。
查閱更多評論
開放時間
星期一 09:00 ~ 17:30
星期二 09:00 ~ 17:30
星期三 09:00 ~ 17:30
星期四 09:00 ~ 17:30
星期五 09:00 ~ 17:30
星期六 09:00 ~ 17:30
星期日 09:00 ~ 17:30
加入收藏

問題回報